
Bakgrund
Grunden är mat. Kockyrket har format både händer och hjärta, men resan har tagit mig vidare – från tävlingsstall i Idaho till Michelin kök i NYC och hotellskola Schweiz. Erfarenheter och möten som gett mig ett bredare perspektiv på gästfrihet och upplevelser.
Hemmaplan finns nu åter i Stockamöllan, på föräldragården Backamark. Mitt bland familj, hästar och skog växer idéerna fram. Hagarnas handlar om att skapa tillfällen som verkligen känns. Med oväntade detaljer, personliga uttryck och stämningar som stannar kvar vill jag erbjuda upplevelser långt bortom det standardiserade och traditionella.
tjänster
Bröllop & Event
Drömmer ni om det där lilla extra och vill ha en fest utanför den traditionella boxen- hör av er så skapar vi något som både ni och era gäster kommer minnas med glädje.
Natur & Smakupplevelser
Upplev den skånska naturen till fots, i kanoten eller på hästryggen. Smaka skogens smaker längs vägen och koppla bort allt som har med teknik och stress att göra.
Catering
Har ni platsen men inte maten? Jag sätter ihop menyer utifrån säsong och råvarutillgång i samråd med era önskemål.
Wedding gowns
Nulla ex mauris, accumsan quis orci in, semper imperdiet velit. Maecenas rutrum, ante eget hendrerit laoreet, quam augue varius lectus, ut congue magna lacus nec magna.
-
Bouquet – Collection 3 -
Bouquet – Collection 1$99.00 -
Bouquet – Collection 2$129.00
Wedding ideas
Get inspired
Nulla ex mauris, accumsan quis orci in, semper imperdiet velit. Maecenas rutrum, ante eget hendrerit laoreet, quam augue varius lectus, ut congue magna lacus nec magna.